Lohturuokaa | It’s done (and gone)!
15493
post-template-default,single,single-post,postid-15493,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

It’s done (and gone)!

It’s done (and gone)!

Viimeiset viikot ovat olleet kuumeista säätämistä. Oikolukemista, viimehetken kuvien hakemista, reseptien varmistelua, tarkistuksia ja uusia tarkistuksia. Varhaisaamun tunnit ovat hyötykäytössä. Illalla yritän rauhoittua nukkumaan.

suklaa_vaaka

Kunnes tämän viikon maanantaina kustantaja kuittaa, että paketti on matkalla. Vauva on lähtenyt maailmalle! Kaikista katastrofeista huolimatta jopa etuajassa. Kiitos ja kumarrus! Nyt vain odotetaan, kunnes painokoneet ovat tehneet työnsä.

valkosuklaamousse_vaaka

Yritän päästää vähitellen irti. Tällä kertaa luopuminen on tuntuu tavallista haikeammalta. Tämä on ehdottomasti kirjoista lempilapseni. Syntyprosessissaan vaativa mutta samalla hurmaava. Tiedän, että reseptien joukossa on monta suosikkiani. Taittoversio näyttää kauniilta ja juuri sellaiselta kuin haluan.

juhlapizza_vaaka

Idea kirjasta syntyi reilu vuosi sitten Z-junassa matkalla Helsingistä Lahteen. Suuri osa kirjasta on myös kirjoitettu työmatkoilla, varhaisaamun tunteina tai luvattoman myöhään yöllä. Päivät teen psykologin töitä. Asiakkaillani on paljon (työ-)uupumusongelmia ja välillä, täytyy myöntää, että välillä keikun rajoilla itsekin. Innostava projekti antaa kuitenkin virtaa, vaikka yöunet jäävät usein vähiin. Nyt on kuitenkin hölläämisen hetki. Laitan läppärin kiinni ja painelen metsään.

polku1_pysty