Lohturuokaa | Tekijä
15363
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15363,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Tekijä

Outi Rinne

Outi Rinne on ravitsemukseen, stressinhallintaan ja myönteisyystaitoihin erikoistunut psykologi (PsM) ja tietokirjailija.

Kiinnostus terveelliseen ruokaan, ja yli 30 vuotta jatkunut intohimoinen kokkausharrastus on ohjannut Outia perehtymään erityisesti ruoan ja ravinnon sekä mielen hyvinvoinnin välisiin yhteyksiin.

Ravitsemuspsykologina Outi yhdistää aiemman ammatillisen kokemuksensa uusimpaan tutkittuun tietoon ravinnon ja mielenterveyden välisistä yhteyksistäpositiivisesta psykologiasta ja tietoisuustaidoista. Koska mielen toiminnot ovat myös fysiologiaa, hyvää oloa voi lisätä valitsemalla lautaselleen mielen ja aivojen terveyttä tukevia ravintoaineita, makuja ja aistielämyksiä. Hyvinvointia voi siis luoda konkreettisesti keittiön kautta.

Tällä hetkellä Outi pitää vastaanottoa Helsingissä, valmentaa yksityisiä ja yritysasiakkaita, kouluttaa ja luennoi mielen hyvinvoinnista ja ravitsemuksesta. Häneltä on aiemmin julkaistu kirjat Raakaruoka-aika! – Herkkuja ilman hellaa ja uunia (Atena kustannus Oy, 2013) sekä Mielekkäät eväät – Ruokaa hyvälle mielelle (Atena kustannus Oy, 2015). Lisäksi Outi tuottaa sisältöä eri digitaalisiin kanaviin ja on esiintynyt asiantuntijana useissa sanoma- ja aikakausilehtiartikkeleissa sekä tv:ssä ja radiossa.

Hyvän mielen ruoka

Hyvän mielen ruoka antaa sopivasti virtaa mutta tukee myös lepoa ja palautumista. Tuottaa hyvää oloa nyt, ensi viikolla ja ensi vuonna. Inspiroi, innostaa, yhdistää ja vahvistaa meitä suhteessa itseemme ja meille tärkeisiin ihmisiin. Lisää onnellisuutta ja tyytyväisyyttä omaan elämään.
50%

Ravintoaineet

75%

Herkullinen maku

50%

Hyvä seura

100%

Itsearvostus